радмила шекеринска

Пронајдени се 44 резултати на тема „радмила шекеринска“
Македонија

Министерството за одбрана наместо опрема за војската, набавува луксузно возило во кое ќе се вози Шекеринска

Министерството за одбрана како и целата влада секојдневно влегува од скандал во скандал. Имено, неверојатни 187 илјади евра од буџетот...
Македонија

Шекеринска: Го поддржуваме ставот на ЕУ во врска со трансформацијата на Безбедносните сили на Косово во армија

Министерката за одбрана на Република Македонија, Радмила Шекеринска, во петокот престојува во еднодневна посета во Косово каде што...