рекација

Пронајдени се 8 резултати на тема „рекација“
Политика

ВМРО ДПМНЕ: СДСМ лицемерно зборува за квалитетот на воздухот, кога истите не превземале ништо за Куманово и Струмица

СДСМ да знаеше како да се справува со загадувањето тоа ќе го направеше со Куманово каде 27 години ја имаат локалната власт, а не е подобра...