реконструкција на влада

Пронајдени се 14 резултати на тема „реконструкција на влада“
Македонија

Реконструкција на Владата – кои министри заминуваат, кои нови доаѓаат, а кои ќе се преместат од еден во друг ресор

По смените во пратеничкиот состав на СДСМ, откако дури седуммина пратеници заминаа на градоначалнички функции, за лидерот на партијата...