СДСМ

Пронајдени се 863 резултати на тема „СДСМ“
Политика

СДСМ: Граѓаните гласаа слободно, изборите беа фер и демократски, ВМРО-ДПМНЕ да го признае изборниот пораз

Граѓаните на Република Македонија после догло време имаа можност да гласаат на фер и демократски избори по слободна волја и без притисоци,...
Анкета „Брима Галуп“: ВМРО-ДПМНЕ со повеќе од двојна предност пред СДСМ
Македонија

Директорот на Агенција за патишта им се заканувал со работните места на вработените ако излезат на гласање

Луѓе кои работат на патарините сведочат дека директорот на Агенција за патишта на сите кои биле вработени со договор на дело до 31.12.2017,...