сирија

Пронајдени се 250 резултати на тема „сирија“
Свет

Сириската армија го зазема последното упориште на ИД во Хомс, коалицијата на САД употребила фосфорни бомби во Рака

Силите на сириската влада помогнати од сојузничките локални милиции и доброволци го заземале од ултрарадикалната сунитска групација...