систем

Пронајдени се 17 резултати на тема „систем“
чавков
ТОП Македонија

Чавков: Системот не е во сопственост на УБК и МВР, само овластено лице на операторот може да пристапи до него

Според него граѓаните мора да ја знаат вистината и толку затоа објасни дека припадници на единицата Алфа биле распоредени во околината...