славчо чадиев

Пронајдени се 6 резултати на тема „славчо чадиев“
Македонија

Чадиев: Во Македонија се случува хунта која има една единствена цел, обезличување на македонската држава и идентитет

Вечерва сме осми ден излезени низ улиците на Скопје, Велес и другите градови заедно за да споделиме и кажеме дека нема терористи кај...