слобода

Пронајдени се 10 резултати на тема „слобода“
Македонија Политика

ВМРО-ДПМНЕ: Заложбите на владата за наводни слободни медиуми се лажни, тие се уценети и притиснати

Протоколарните заложби за слободни медиуми на владата и Роберт Поповски се лажни. Медиумите и газдите на медиумите се уценети и притиснати...