случај Тенк

Пронајдени се 22 резултати на тема „случај Тенк“
Македонија

Груевски: Генерации по нас ќе се чудат за што бил обвинет поранешниот премиер, пред да разберат дека станува збор за политички прогон

Пресудата за случајот „Тенк“ на Специјалното јавно обвинителство ќе биде објавена за шест дена. На вчерашното рочиште во Кривичниот...
Македонија

Адвокатот Тасевски ја потсети Кацарска за новите измени и дополнувања на законот за судовите при нејзината одлука во „Тенк“

Соочени сме со докази на СЈО со кои се кршат меѓународни стандарди за човекови права на слободи. Материјалите произлезени од незаконското...