смртност новороденчиња

Пронајдени се 5 резултати на тема „смртност новороденчиња“
Македонија Политика

Андоновска: Колку новороденчиња треба да починат за министерот, директорката и Владаа да прифатат одговорност

Директорката на Клиниката за гинекологија и акушерство, д-р Викторија Јовановска не смее да избега од одговорност за починатите бебиња...