Сотир Костов

Пронајдени се 7 резултати на тема „Сотир Костов“
Македонија

Костов: Монструозните умови што го конструраа случајот со приведување за настаните од 27-ми април пресметале да ја исклучат можност за помилување од Претседателот

Приведените за настаните од 27-ми април се граѓани кои протестираа за зачувување на унитарноста на Република Македонија и со ништо не...
Македонија

Костов: Се врши голем притисок врз судиите со цел бесправно раководството на ВМРО-ДПМНЕ да биде ставено во притвор

Очигледно е дека некој сака да направи голем скандал во македонското судство. Се врши голем притисок врз судиите, со цел бесправно едно...