спор со името

Пронајдени се 12 резултати на тема „спор со името“
Македонија

Николоски: Одговорноста за одлуките е на Владата, доколку решението за името е лошо ВМРО-ДПМНЕ нема да го поддржи

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски, во интервјуто за телевизијата ТВ24 во средата вечерта истакна меѓу другото дека...