спор за името

Пронајдени се 283 резултати на тема „спор за името“
Македонија

Данев: За Заев и Димитров билетот за влез во ЕУ е прифаќање на сите услови од јужниот сосед, а не исполување на критериумите на Извештајот на ЕК

Собранието веќе втор ден расправа за извештајот на Европската комисија во однос на напредокот на Република Македонија кон ЕУ, а пратеникот...