србов

Пронајдени се 4 резултати на тема „србов“
Македонија

Србов: Врз ВМРО-ДПМНЕ се лепеше етикета за албанофобска партија, нападот беше организиран од медиумите на СДСМ

Изминатиот период врз ВМРО-ДПМНЕ се лепеше етикета за албанофобска партија, дека сите луѓе кои членуваат во политичката партија ВМРО-ДПМНЕ...