стипендии

Пронајдени се 27 резултати на тема „стипендии“
ТОП Македонија

Груевски: Преку 100 милиони евра инвестирани во спортската инфраструктура, доделени 3800 спортски стипендии

Годинава ќе бидат доделени уште 500, така што бројот ќе надмине 4.300. За нив досега се инвестирани над 2,5 милиони евра, посочи лидерот на...