стратегија за имигранти

Пронајдени се 5 резултати на тема „стратегија за имигранти“
Македонија

Колариќ: СДСМ наместо парите на граѓаните да ги намени за проекти од витално значење, тие ќе градат станови за мигранти

Владата предводена од СДС наместо парите на граѓаните да ги намени за изградба на училишта, градинки, болници и други објекти кои се...