стратегија

Пронајдени се 13 резултати на тема „стратегија“
стратегија
Македонија

Груевски: Полни со енергија, желба за нови успеси и со добро зацртан план и стратегија влегуваме во новата 2017 година

Реформите кои водат кон подобрувања на секој план мора да продолжат. Во преден план треба да се интересите на граѓаните и на нашата заедничка...