Тевдовски

Пронајдени се 5 резултати на тема „Тевдовски“
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ:Тевдовски досега има издадено државни хартии во вредност од 145 милиони евра- каде отидоа парите на граѓаните?

-Парите на граѓаните испаруваат и исчезнуваат секој ден. Волшебниците на СДС за неполни 3 месеци стопија цели стотици милиони евра пари...