Тиранска платформа

Пронајдени се 50 резултати на тема „Тиранска платформа“
Македонија

Божиновски: Декларацијата на албанските партии требаше да се објави пред изборите, а граѓаните протестираат против нешто што им се наметнува

Декларацијата на албанските партии требаше да се објави пред изборите и народот да знае за кого и за што гласа, а притоа граѓанската...
ТОП Македонија

ЦК на ВМРО-ДПМНЕ: Непочитувањето на Уставот е непочитување на Македонија и може да претставува опасен вовед во нова практика на девалвирање на државата

Централниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ го осуди нелегалниот обид за избор на Претседател на Собранието кој што претставува насилство врз...
Македонија

СДСМ: Ќе има одговорност за крвавото насилство во Парламентот поттикнато од Груевски, Иванов и Велјаноски

Социјал-демократскиот сојуз испрати соопштение во кое вели дека “ќе одговараат за загрозување животи сите кои учествуваа во вечерашното...