тиранската платформа

Пронајдени се 4 резултати на тема „тиранската платформа“
Македонија

СЈО како адолесцент во развој, наместо сериозна институција доби задача да дефокусира од Тиранската платформа

Имено, тие пресот на фанфари го објавија на својот Фејсбук профил, и притоа во шифри се обидуваат да загатнат новите случаи кои се всушност...