твнова

Пронајдени се 5 резултати на тема „твнова“
Македонија

Камиловски: Сорос сака да воспостави глобално влијание врз волјата на луѓето, ги смета несоодветни да направат избор

Какво е влијанието на Џорџ Сорос и невладините организации под негова капа во Македонија? На оваа тема зборуваше академскиот сликар Марјан...