Украина

Пронајдени се 666 резултати на тема „Украина“
Свет

Украински банки, телекомуникации и енергетски компании погодени од масивен хакерски напад, владините системи исклучени

Украина во вторникот е погодена од масивен кибернетички напад насочен кон бројни банки, компании, како и најголемиот аеродром крај...