велес

Пронајдени се 74 резултати на тема „велес“
Македонија

Груевски: Се рестартира уште еден капацитет упропастен во периодот на болната транзиција – нови 1.000 вработувања во Велес

Во продолжение следува интегрален текст од статусот на Груевски. -Нови 1.000 работни места ќе бидат отворени со инвестицијата на германската...