ВМРДО-ДПМНЕ

Пронајдени се 4 резултати на тема „ВМРДО-ДПМНЕ“
Македонија

Гујаш: Европа треба да биде благодарна, бидејќи Македонија иако не е членка на ЕУ ги брани границите од мигрантите

  Доколку се постави прашањето зошто ние сме тука, тогаш одговорот ќе биде дека ние сакаме да помогнеме кандидатот за градоначалник...
Македонија Политика

Димовски: Законот за употреба на јазиците е вон Уставот, дискриминирачки кон македонскиот и јазиците на помалите заедници

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ и Колицијата „За подобра Македонија“ имаат намера да гласаат позитивно за трите закони по скратена постапка...
Македонија Политика

ВМРО-ДПМНЕ Куманово: СДСМ не дозволи граѓаните да се изјаснат за населување и интеграција на мигранти

Советничката група на коалицијата „За подобра Македонија“, предводена од ВМРО-ДПМНЕ, на вчерашната седница на Советот на Општина Куманово...