вмро дпмне

Пронајдени се 1141 резултати на тема „вмро дпмне“
Македонија Политика

Мицевски: СДС да ги увиди своите грешки и да почне соодветно да го спроведува Законот, а не да прави класичен политички прогон

Повеќе од две недели се собираме овде на мирен и достоинствен начин да ја изразиме поддршката за неправилно обвинетите и приведени...
Македонија

Итно да се постапи и да се преземат мерки за секојдневното кршење на човековите права на притворените пратеници

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ бараат Хелсиншкиот комитет за човекови права, итно да постапи и да превземе мерки за секојдневното масовно...
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ: Дескоска јавно кажа дека владата добила укажување за промена на учебниците по историја и географија

Како кула од карти се срушија ветувањата на СДС за образованието. Во буџетот за 2018 година нема пари за нови студентски домови, нема пари...