задолжување

Пронајдени се 41 резултати на тема „задолжување“
Македонија Политика

ВМРО-ДПМНЕ: Со парите кои СДСМ ги подигна можеше да изгради околу 22.000 социјални станови за граѓаните

Еден метар квадратен за изградба на социјален стан чини околу 300 евра. За изминативе три месеци СДС од девизните резерви и од распишаните...