задолжување на државата

Пронајдени се 7 резултати на тема „задолжување на државата“
Македонија Политика

ВМРО-ДПМНЕ: Владата за само три месеца ги задолжи граѓаните за 170 милиони евра и го загрози денарот

Расипништвото на оваа влада за само три месеца успеа да ја задолжи Македонија и граѓаните за над170 милиони евра, пари кој еден ден ќе...