закон-за-јазици

Пронајдени се 102 резултати на тема „закон-за-јазици“
Колумни

Преклузивниот рок, на испит бутна многу професори по право, а за оние кои не знаат што е право и владеење на правото и да не говориме

Во парламентот циркус; низ градовите во републиката незадоволство и протести; запален автомобил на пратеничка; на дебатните емисии...