Зеќир Рамчиловиќ

Пронајдени се 5 резултати на тема „Зеќир Рамчиловиќ“
Македонија Политика

Рамчиловиќ: Новиот проект Live Chat на ВМРО-ДПМНЕ е да можат граѓаните дирекно да постават прашања на претставниците на партијата

Зекир Рамчиловиќ, член на Извршниот Комитет и пратеник во собранието на РМ од редовите на ВМРО-ДПМНЕ го започна новиот проект на партијата...
Македонија Политика

Рамчиловиќ од пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ ќе ја предводи делегацијата на Собранието на комеморацијата во Сребреница

Нагласувајќи ја важноста за градењето на меѓусебната доверба, стабилен и траен мир, регионална соработка и европските интегративни...
Македонија

Рамчиловиќ: Одредувањето мерка притвор за Кочан е директен атак врз Бошњачката заедница во Македонија

Мерката притвор за сопсвеникот на ТВ Нова и Трансмет е директен удар врз бошњачката заедница,бидејќи ставовите на бошњаците се мултиетничка,...