Македонија,Крими хроника

Тепачка се случила на Џон Кенеди

Тепачка се случила на Џон Кенеди

Малолетници се степале со повозрасен човек вчера на улицата Џон Кенеди.

По претходна расправија Е.Џ.(17) од с.Света Петка од една страна и Е.Р.(16) се степалесо Џ.Н.(38) од с.Чифлик од друга страна, при што си нанеле видливи повреди.

На учесниците во тепаката им се издадени платни налози.