Македонија,Крими хроника

Тепачка во Брвеница, едно лице повредено

Тепачка во Брвеница, едно лице повредено

Денеска во улостиелскиот објект „Булевар“ кој се наоѓа во селото Брвеница во Тетово, настанала расправија меѓу Н.К. (32) од селото Долно Средларце и С.Д. (22) од Германија. Во расправијата се приклучил и И.Ј. (37), исто така од селото Долно Седларце.

За време на расправијата, дошло и до физичка пресметка меѓу Н.К и И.Ј. во која Н.К бил повреден со остар предмет во градите.

Н.К. е пренесен ви Клиничкиот центар во Тетово, а поради сериозноста на повредите бил пренесен во Ургентниот центар во Скопје.