Крими хроника

Тепачка во Кичево поради развод

Тепачка во Кичево поради развод

-Во тепачката К.С. со сигнален пиштол го удрил Ј.Д.  во пределот на лицето, при што му скршил еден заб. Кај М.Д. во чантата бил пронајден нож. Причина за тепачката е разводот на М.Д. со еден од браќата, информираат од полицијата.

Сите се приведени во полициската станица Кичево и се преземаат мерки за целосно расчистување на случајот.