Македонија,Крими хроника

Тешка кражба во Битола, украдени пари и накит

Тешка кражба во Битола, украдени пари и накит

Тешка кражба во куќа во Битола.

Непознат сторител вчера од куќата во сопственост на триесет и деветгодишниот М.Д. одзел 250 евра, 9.000 денари и разновиден златен накит, причинувајќи материјална штета во вредност од околу 300.000 денари.