Македонија,Крими хроника

Тешка кражба во црква во Пробиштип

Тешка кражба во црква во Пробиштип

Тешка кражба се случила завчера во црквата „Успение на Пресвета Богородица“ во Пробиштип.

Од црквата се украдени околу 20 илјади денари.

Се преземаат мерки за пронаоѓање на сторителот.