Македонија,Крими хроника

Тешка кражба во две цркви во Галичник

Тешка кражба во две цркви во Галичник

Тешка кражба во црквите „Св. Петка“ и „Св. Петар и Павле“ во село Галичник.

Непознат сторител од црквата „Св.Петка“, од каде се одземени две икони и 600 денари, а од црквата „Св.Петар и Павле“ се одземени две икони.