Македонија,Крими хроника

Тешка кражба во куќа во Битола

Тешка кражба во куќа во Битола

Тешка кражба во куќата на В.В.(65) на улицата „7 – ма Бригада“ во Битола.

Од куќата се одземени 10 илјади евра и накит и е причинета штата од околу 1.200.000 денари.