Македонија,Крими хроника

Тешка кражба во куќа во Струга

Тешка кражба во куќа во Струга

Тешка кражба во куќата на четириесет и двегодишниот Б.Б. од Струга.

Од куќата на стружанецот  одземен разен алат и златен накит во врдност од 440.000 денари.

Се преземаат мерки за откривање на сторителот.