Македонија,Крими хроника

Тешка кражба во куќа во Тетово

Тешка кражба во куќа во Тетово

Тешка кражба во куќа на улицата Цветан Димов во Тетово.

Од куќата на шеесет и седумгодишниот М.А. бил одземен разновиден златен накит, околу 7.000 евра и франци.

Со тешката кражба причинета е материјална штета од околу 2.708.313 денари.

Се преземаат мерки за пронаоѓање на сторителот.