Македонија,Крими хроника

Тешка кражба во куќа во Тетово

Тешка кражба во куќа во Тетово

Тешка кражба се случила во кучата на С.А. од Тетово.

Од куќата се украдени 18.000 денари, 470 евра во разни апоени и  пиштол за кој С.А. има дозвола.

Полицијата трага по сторителот.