Македонија,Крими хроника

Тешка кражба во куќа во Велгошти

Тешка кражба во куќа во Велгошти

Тешка кражба во куќата на шеесет и тригодишниот Д.Т. од село Велгошти.

Непознатиот сторител одзел 25.000 евра и патна исправа.

Се преземаат мерки за откривање на сторителот.