Македонија,Крими хроника

Тешка кражба во населбата Стопански Двор

Тешка кражба во населбата Стопански Двор

Тешка кражба во населбата Стопански Двор.

Од куќата на триесет и седумгодишниот Т.П. се одземени разновиден златен накит и пари, при што се стекнал со противправна имотна корист од околу 480.000 денари.

Се преземаат мерки за откривање на сторителот.