Македонија,Крими хроника

Тешка кражба во „Роџер пијано“

Тешка кражба во „Роџер пијано“

Тешка кражба се случила во периодот од ноември минатата година до петнаесетти овој месец во магацинските простории на угостителскиот објект „Роџер пијано“.

Оттаму се земени два калапи за изработка на скулптури во износ ос 1.200.000 денари.

Се преземаат мерки за откривање на сторителот.