Македонија,Крими хроника

Тешка кражба во Скопје

Тешка кражба во Скопје

Тешка кражба во куќата на четириесет и двегодишниот Б.Ѓ. во Скопје.

Од неговата куќа биле одземени часовници и разновиден златен накит, при што била причинета материјална штета од околу 400.000 денари.