Македонија,Крими хроника

Тешка кражба во скопско Соње

Тешка кражба во скопско Соње

Тешка кражба во куќата на седумдесет и осумгодишниот С.Г. од село Долно Соње.

Од куќата биле одземени 3.500 евра, 60.000 денари и еден златник, при што е причинета материјална штета во вредност од 250.000 денари.

Се преземаат мерки за откривање на сторителот.