Македонија,Крими хроника

Тешка кражба во стан во Скопје

Тешка кражба во стан во Скопје

Тешка кражба се случила во стан на улицата „Народен Фронт“.

Од станот се украдени 900 евра, еден сигнален пиштол, еден лап топ, дигитален фото апарат и разновиден златен накит, при што е направена штета од околу 360.000 денари.