Македонија,Крими хроника

Тешка кражба во стан во Скопје

Тешка кражба во стан во Скопје

Тешка кражба во станот на четириесетгодишниот К.Б. од Скопје.

Од станот, кој се наоѓа на булеварот Јане Сандански се одземени околу 2.000 денари и златен накит, при што е причинета вкупна штета од околи 210 илјади денари.