Македонија,Крими хроника

Тешка кражба во стан во Скопје

Тешка кражба во стан во Скопје

Ограбен стан во Скопје.

Крадецот со употреба на калауз влегол во станот и извршил претурање по дневната, кујната и спалната соба, при што одзел околу 5.000 евра, 24.000 денари и разновиден златен накит со што причинил материјална штета  од околу 400.000 денари.

Се преземаат мерки за откривање на сторителот.