Македонија,Крими хроника

Тешка кражба во стан во Скопје

Тешка кражба во стан во Скопје

Три маскирани вооружени лица ограбиле стан во Скопје.

Од станот на М.Б., биле одземени 15.000 евра и разновиден златен накит, во севкупна вредност од  околу 1.845.000 денари. Се преземаат мерки за откривање на сторителите.