Крими хроника

Тешка сообраќајка кај Радовиш – возач на абмулантно возило приклештен во каросерија

Тешка сообраќајка кај Радовиш – возач на абмулантно возило приклештен во каросерија

На патниот правец Штип  – Радовиш во близина на рудникот Бучим,  вечерва се случи тешка сообраќајна несреќа, во која учествувале амбулантно возило и камион. Поради тежината на сударот возачот на амбулантното возило е приклештен во деформираната каросерија. На помош, на местото на несреќата пристигна возило на противпожарната служба, објави  Репортер.мк.

Во моментов се прават обиди да се извеле возачот од амбулантното возило.