Македонија

Тешка сообраќајка на патот Струга-Мислешево

Тешка сообраќајка на патот Струга-Мислешево

Едно лице е сериозно повредено во тешка сообраќајна нереќа, која се случи на магистралниот пат Струга-Мислешево, пред околу час и половина.

Како што пренесува телевизија Спектра, повреденото лице е пренесено во болницата Св.Еразмо во Охрид.